Eminence Double-T 12 inch Travis Toy speaker 300W 8 Ohm

De Eminence Double-T 12 inch Travis Toy speaker is een speciale luidspreker die in samenwerking met Travis Toy is ontwikkeld. Deze luidspreker biedt een uitstekende geluidskwaliteit en heeft een vermogen van 300W met een impedantie van 8 Ohm. Met zijn unieke eigenschappen is deze luidspreker geschikt voor verschillende toepassingen.

Lichte en compacte luidspreker

Een van de bijzondere eigenschappen van de Double-T is zijn lichte gewicht. Het ontwerp van de luidspreker maakt hem maar liefst de helft lichter dan vergelijkbare modellen. Dit maakt het eenvoudig om de luidspreker te vervoeren en te installeren, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de geluidskwaliteit.

Gedefinieerd geluid

De Double-T 12 inch heeft een uitstekende definitie in het middengebied. Dit zorgt ervoor dat de helderheid en detaillering van het geluid goed tot zijn recht komen. Daarnaast biedt de luidspreker ook een subtiel vleugje hoog en strakke bassen. Dit maakt de luidspreker veelzijdig inzetbaar en geschikt voor uiteenlopende muziekstijlen.

Geschikt voor gitaarcabinetten

Naast pedal steel spelers, is de Double-T 12 inch luidspreker ook uitstekend geschikt voor gitaarcabinetten. Dankzij zijn eigenschappen en impedantie van 8 Ohm kunnen gitaristen genieten van een rijke en evenwichtige klank. Of je nu live optreedt of in de studio opneemt, deze luidspreker levert altijd een betrouwbare prestatie.

Specificaties

– Vermogen: 300W
– Impedantie: 8 Ohm
– Afmetingen: 12 inch
– Gewicht: lichtgewicht
– Geschikt voor: pedal steel en gitaar

Conclusie

De Eminence Double-T 12 inch Travis Toy speaker is een veelzijdige en betrouwbare luidspreker. Met zijn lichte gewicht, definitie in het middengebied en geschiktheid voor verschillende toepassingen, voldoet deze luidspreker aan de behoeften van zowel pedal steel spelers als gitaristen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners