Dunlop Tortex Standard 0.73mm plectrum geel

De Dunlop Tortex Standard 0.73mm is een geelkleurig plectrum dat zich kenmerkt door zijn duurzaamheid en aanpassingsvermogen. Met zijn slijtvaste karakter gaat dit plectrum lang mee, terwijl het deels gevormd wordt door je speelstijl, aanslag en grip.

Het materiaal van de Tortex Standard heeft een “geheugen”, wat betekent dat het plectrum zich vormt naar jouw unieke manier van spelen. Hierdoor wordt het speelcomfort verhoogd en kun je moeiteloos je gitaar bewerken met dit plectrum.

Dit Dunlop Tortex Standard plectrum heeft een dikte van 0.73mm en wordt geleverd in een opvallend gele kleur. Dankzij de dikte en vorm is het plectrum geschikt voor verschillende muziekstijlen en speeltechnieken. Of je nu van stevige akkoorden houdt of snelle solo’s speelt, met dit plectrum heb je altijd de juiste grip en controle.

Het Dunlop Tortex Standard 0.73mm plectrum is verkrijgbaar bij Bax Music voor de aantrekkelijke prijs van €1.54. Bestel nu en geniet van een langdurige speelervaring met dit slijtvaste plectrum!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners