Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers Flush Mount 24KT Gold – Veilig spelen met je gitaarband

Heb je ooit tijdens een optreden meegemaakt dat je gitaar plotseling op de grond viel? Dit kan gebeuren als je tijdens het spelen beweegt en je gitaarband van je gitaar losraakt. Gelukkig is er een oplossing: de Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers Flush Mount 24KT Gold. Deze straplocks houden je gitaarband stevig op zijn plaats, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je muziek.

Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers Flush Mount 24KT Gold

De Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers zijn verguld en hebben een flush mount vorm, met een cilindervormige basis. Ze zijn ontworpen om je gitaarband op zijn plaats te houden, zelfs als je hevig beweegt op het podium. Monteren is eenvoudig met de meegeleverde schroeven. Je hoeft alleen nog de strap buttons aan je riem te bevestigen en je bent klaar om te rocken!

Veilig en Stijlvol

Naast het bieden van een veilige oplossing, zien de Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers er ook nog eens stijlvol uit in hun 24KT Gold afwerking. Ze voegen een vleugje elegantie en luxe toe aan je gitaar.

Geschikt voor Gitaristen

Deze Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers zijn ideaal voor gitaristen van alle niveaus. Of je nu een professional bent die live optreedt of een hobbyist die graag thuis jamt, deze straplocks bieden extra gemoedsrust en comfort. Je kunt je concentreren op je muziek, wetende dat je gitaar stevig is bevestigd en niet per ongeluk naar de grond kan vallen.

Bestel Nu!

Wil je je gitaarband stevig vastmaken en ervoor zorgen dat je gitaar altijd veilig op zijn plek blijft tijdens het spelen? Bestel dan nu de Dunlop SLS1404G Straplok Strap Retainers Flush Mount 24KT Gold! Klik hier voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners