Dunlop Primetone Standard Grip Pick 2.00mm: Review, prijs en specificaties

Ben jij een gitarist die op zoek is naar een nieuw plectrum? Dan is de Dunlop Primetone Standard Grip Pick 2.00mm misschien wel iets voor jou. Met zijn dikke dikte van 2.00 millimeter is dit plectrum geschikt voor gitaristen die houden van een stevigere en ‘vettere’ speelstijl. Maar maak je geen zorgen, dit betekent niet dat de plectrum stroef speelt. In tegendeel, de Dunlop Primetone Standard Grip Pick 2.00mm heeft met de hand afgeronde randen die ervoor zorgen dat de plectrum soepel over de snaren glijdt.

Een ander voordeel van dit plectrum is het gebruikte materiaal. De Dunlop Primetone Standard Grip Pick 2.00mm is gemaakt van Ultex, wat zorgt voor een heldere en definitie geluidskwaliteit. Dit maakt dit plectrum perfect voor gitaristen die op zoek zijn naar articulatie en precisie in hun spel.

Daarnaast heeft de Dunlop Primetone Standard Grip Pick 2.00mm een uniek griplogo, waardoor je de plectrum stevig kunt vasthouden. Je zult nooit meer last hebben van een gladde plectrum die uit je handen glipt tijdens het spelen. En om het nog beter te maken, deze set wordt geleverd met twaalf stuks. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zonder plectrum komt te zitten tijdens een optreden of repetitie.

Met de Dunlop Primetone Standard Grip Pick 2.00mm haal je een kwalitatief hoogstaand plectrum in huis. De goede grip, soepele speelervaring en heldere geluidskwaliteit maken dit plectrum een goede keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een nieuwe sound.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners