Dunlop Primetone Small Triangle Grip Pick 1.40mm – Ultieme Controle Over Het Gitaarspel

De Dunlop Primetone Small Triangle Grip is een set van drie plectrums met een dikte van 1.40 millimeter. Deze plectrums zijn ideaal voor gitaristen die op zoek zijn naar een warm geluid met veel attack. De vorm van het plectrum en het reliëflogo zorgen voor een stevige grip tijdens het spelen. Deze plectrums hebben alle eigenschappen om het gitaarspel naar een hoger niveau te tillen.

Ultieme controle over het spel

Het Dunlop Primetone Small Triangle Grip plectrum biedt gitaristen een ongekende controle over het spel. De driehoekige vorm en de dikke dikte zorgen ervoor dat je de snaren kunt aanslaan met precisie en kracht. Het reliëflogo aan beide kanten zorgt voor extra grip, zodat je het plectrum niet snel zal verliezen tijdens het spelen. Daarnaast zijn de plectrums voorzien van met de hand aangebrachte bevels, waardoor je minder kracht hoeft te zetten om de plectrums over de snaren heen te krijgen.

Warmte en attack

De dikte van 1.40 millimeter zorgt voor een warm geluid bij het spelen van de snaren. Dit geeft een mooie diepgang aan de akkoorden en melodieën die je speelt. Daarnaast zorgt het gebruikte Ultex materiaal voor veel attack. Hierdoor kun je de snaren goed raken en krijg je een heldere klank. Het resultaat is een gitaargeluid dat professioneel en vol klinkt.

Industriestandaard

Dunlop is een bekend merk in de gitaarwereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit. De Primetone Small Triangle Grip plectrums zijn geen uitzondering. Ze voldoen aan de hoogste eisen van professionele gitaristen en hebben een lange levensduur. Met deze plectrums in je bezit ben je verzekerd van jarenlang speelplezier.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners