Dunlop Nylon Jazz II rood plectrum – Het perfecte plectrum voor gitaristen

Ben je een gitarist en op zoek naar het perfecte plectrum? Dan is het Dunlop Nylon Jazz II rode plectrum wellicht iets voor jou. Met een dikte van 1.18mm en een halfronde punt heeft dit plectrum een aantal unieke eigenschappen. In deze blogpost vertellen we je alles over dit plectrum en waarom het zo geliefd is onder gitaristen.

Extra grip en comfort

Het Dunlop Nylon Jazz II rode plectrum is voorzien van een speciale laag die zorgt voor extra grip. Hierdoor blijft het plectrum goed tussen je duim en wijsvinger zitten tijdens het spelen. Dit zorgt voor meer comfort en precisie, omdat je niet steeds je grip hoeft te corrigeren. Het risico op het verliezen van je plectrum wordt hierdoor ook aanzienlijk verminderd.

Een duurzaam en slijtvast plectrum

Dit Dunlop plectrum heeft een halfronde punt, wat betekent dat het iets afgerond is aan de punt. Door deze vorm slijt het plectrum minder snel dan plectrums met een scherpe punt. Hierdoor heb je langer plezier van het plectrum en hoef je het minder vaak te vervangen. De 1.18mm dikte van het plectrum zorgt voor een stevige grip en optimale controle over het geluid dat je produceert op je gitaar.

Waar te koop?

Wil jij dit Dunlop Nylon Jazz II rode plectrum toevoegen aan jouw gitaaruitrusting? Je kunt het plectrum bestellen via Bax-shop.nl, via deze link. Het plectrum is op voorraad en wordt binnen 4 werkdagen geleverd. De prijs van het plectrum is €0.99 (+ €2.95 verzendkosten).

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners