Dunlop Gator Grip 1.50mm plectrum: Extra grip en robuustheid voor uw gitaarspel

Introductie

Heeft u behoefte aan extra grip en robuustheid tijdens het spelen van uw gitaar? Dan is de Dunlop Gator Grip 1.50mm plectrum wellicht iets voor u. Met zijn groene kleur en dikte van 1.50 millimeter is dit plectrum niet alleen praktisch, maar ook stijlvol.

Oppervlak met extra grip

De structuur van het oppervlak van de Dunlop Gator Grip plectrum zorgt voor een goede grip. Hierdoor kunt u met vertrouwen spelen, zelfs tijdens snelle en intensieve passages. Door de afgeronde randen, ook wel bevels genoemd, biedt het plectrum ook een hoger speelcomfort.

Verschillende eigenschappen

De Dunlop Gator Grip 1.50mm plectrum is gemaakt door het bekende merk Dunlop. Het plectrum valt binnen de categorie Gitaren en is geschikt voor diverse stijlen en genres. Het heeft een EAN code van 0710137001244 en een MPN van ADU 417R150. De voorraad van dit item bedraagt 3711 stuks en de levertijd is snel, binnen 4 werkdagen.

Prijs en aanbieding

De preimum eigenschappen van de Dunlop Gator Grip 1.50mm plectrum rechtvaardigen de prijs van €1.21. Houd er rekening mee dat er nog extra verzendkosten van €2.95 van toepassing kunnen zijn.

Conclusie

Al met al is de Dunlop Gator Grip 1.50mm plectrum een betrouwbare en functionele keuze voor gitaristen die behoefte hebben aan extra grip en robuustheid. Dankzij het goede speelcomfort en de stijlvolle uitstraling is dit plectrum een waardevolle toevoeging aan uw gitaaraccessoires.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners