Dunlop Flow Jumbo Grip Pick 2.0mm plectrumset (12 stuks)

Ben je een gitarist op zoek naar een comfortabel speelplezier? Dan zijn de Flow plectrums van Dunlop wellicht iets voor jou. In het bijzonder de Flow Jumbo Grip Pick 2.0mm, een set van twaalf plectrums met een dikte van twee millimeter. Deze plectrums zijn ontworpen om een zo prettig mogelijke speelervaring te bieden.

De Flow Jumbo Grip pick maakt gebruik van de speciale Flow vorm, die zorgt voor minder weerstand op de snaren. Hierdoor kun je soepeler over de snaren heen gaan en kun je gemakkelijker spelen. Daarnaast heeft de pick ook bevels, waardoor je nog soepeler over de snaren kunt glijden.

De dikte van de pick, twee millimeter, zorgt ervoor dat je minder kracht hoeft te zetten om een goed volume te krijgen en de pick vast te houden. Bovendien heeft de pick een reliëf logo dat zorgt voor extra grip. Maar het gaat niet alleen om het comfort, ook de klank is belangrijk. Daarom zijn deze plectra gemaakt van Ultex, een ijzersterke kunststof met een stevige attack, voor een uitstekende sound.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners