Dunlop DGT202 System 65 Complete Bass Setup Kit: Het complete gereedschap voor jouw basgitaar

Ben jij een basgitaar liefhebber en hecht je veel waarde aan het onderhoud van jouw instrument? Dan is de DGT202 System 65 Complete Bass Setup Kit van Dunlop iets voor jou! Met deze complete gereedschapsset kun je eenvoudig al het benodigde onderhoud aan jouw basgitaar uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van de snaren, het poetsen van de frets of het afstellen van de actie, deze set bevat alle tools die je nodig hebt.

De DGT202 System 65 Complete Bass Setup Kit wordt geleverd in een stevig opbergetui met rits. In dit etui vind je onder andere fret collars, schoonmaakmiddel, smeermiddel, poetsdoeken, een kniptang en een multi-tool. Hiermee kun je noten en zwanenhalzen uitsnijden, frets afschermen, de hals actie verhogen of juist verlagen, snaren afstellen en nog veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw basgitaar in topconditie te houden.

De DGT202 System 65 Complete Bass Setup Kit is ook ideaal voor professionele muzikanten en technici die onderweg zijn. Dankzij het compacte formaat van het opbergetui kun je deze gereedschapsset eenvoudig meenemen naar optredens en opnamesessies. Zo ben je altijd verzekerd van een goed onderhoud van jouw basgitaar, waar je ook bent.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners