Dunlop Big Stubby 2.00mm 6-pack plectrumset violet: Voor het Zware Werk

De Dunlop Big Stubby 2.00mm 6-pack plectrumset in de kleur violet is een uitstekende keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een plectrum van formaat. Met een groter formaat dan de Stubby Jazz plectrums, biedt de Big Stubby zowel betere grip als extra stevigheid. Dankzij de dikte van 2,00mm kan deze plectrum flink wat aan en is het ideaal voor het zwaardere gitaarwerk.

De afgeronde hoek van de Big Stubby zorgt voor een uitstekende release en attack. Dit komt zeker van pas wanneer je harde en krachtige akkoorden wilt aanslaan of strak solowerk wilt spelen. Door het grotere formaat en de hoogwaardige materialen waarvan de plectrum gemaakt is, heb je meer controle en precisie tijdens het spelen.

Bovendien zorgen de dunlop plectrums voor comfort tijdens het spelen. Dankzij het ontwerp is de Big Stubby gemakkelijker vast te houden en is er minder kans dat de plectrum uit je handen glijdt. Dit maakt het spelen voor beginners iets eenvoudiger en bevordert de speelervaring voor gevorderde spelers.

De Big Stubby plectrums worden geleverd in een handige 6-pack, zodat je altijd een reserve exemplaar bij de hand hebt. Daarnaast hebben ze een opvallende violetkleur, waardoor ze er niet alleen cool uitzien, maar ook moeilijk te missen zijn. De set is ook verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Met een prijs van slechts €9,35 is de Dunlop Big Stubby 2.00mm 6-pack plectrumset violet een uitstekende investering voor iedere gitarist.

Of je nu klassiek speelt, rockt of hard kunt soleren, de Big Stubby plectrumset voldoet aan de behoeften van alle soorten gitaristen. De combinatie van superioriteit, duurzaamheid en comfort maakt de Big Stubby de perfecte keuze voor professionals en beginners.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners