Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar 29 x 70 mm – een perfecte toevoeging voor gitaristen

Gitaristen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun spel te verrijken en hun geluid unieker te maken. Een tonebar is een essentieel accessoire voor gitaristen die op zoek zijn naar een speciaal blues- of countrygeluid. De Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar is een veelzijdige keuze die je zeker in overweging moet nemen.

Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar 29 x 70 mm

De Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar heeft een glazen buitenzijde die voor een heldere klank zorgt. Het handvat van de tonebar is gemaakt van keramiek, meer specifiek ongeglazuurd porselein dat ook wel bisque wordt genoemd. Dit materiaal resoneert prachtig, wat resulteert in een voller en warmer geluid.

Een bijkomend voordeel van het poreuze keramische materiaal is dat het overtollig vocht absorbeert. Dit is vooral handig als je tijdens het spelen veel zweet, omdat de tonebar comfortabel blijft zonder dat deze uit je hand glijdt.

Een perfecte mix van materialen

De Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar biedt het beste van twee werelden – een glazen buitenzijde voor helderheid en een keramisch handvat voor warmte. Deze combinatie maakt het de ideale keuze voor gitaristen die zowel heldere als warme tonen willen creëren.

Hoge kwaliteit

Dunlop is een gerenommeerd merk in de muziekwereld en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Met de Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar ben je verzekerd van een accessoire dat lang meegaat en optimaal presteert.

Daarnaast is de Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar uitgerust met een comfortabel handvat waardoor je langdurig kunt spelen zonder vermoeidheid.

Een must-have voor elke gitarist

Of je nu een professionele muzikant bent of gewoon voor de hobby speelt, de Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar is een essentiële toevoeging aan je collectie geweldige gitaaraccessoires.

Deel van [Dunlop](https://www.bax-shop.nl/tradetracker/?tt=1687_2090520_411239_&r=https%3A%2F%2Fwww.bax-shop.nl%2Fgitaar-slides%2Fdunlop-912-mudslide-hybrid-tonebar-29-x-70-mm) hebben stringaccessoires van hoge kwaliteit, en de Dunlop 912 Mudslide Hybrid Tonebar is daarop geen uitzondering. Controleer de beschikbaarheid en bestel er meteen een voor jezelf!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners