Dunlop 83CB Trigger Capo voor westerngitaar zwart

Meisje dat gitaar leert spelen met akkoorden

Ben je een gitarist en wil je je geluid verrijken? Dan heb je een capo nodig. De Dunlop 83CB Acoustic Trigger Capo is speciaal ontworpen voor westerngitaren met een bolle toets. Met deze capo kun je eenvoudig de toonsoort van je gitaar veranderen zonder dat je de grepen en vingerzettingen hoeft aan te passen.

Makkelijk in gebruik

De Dunlop 83CB heeft een comfortabele en krachtige knijpmechanisme. Hierdoor bevestig je deze capo snel en stevig op je gitaarhals. Het verschuiven van de capo gaat soepel en moeiteloos. Dit is ideaal voor gitaristen die veel wisselen tussen verschillende toonsoorten.

Voordelen van de Dunlop 83CB

Met deze zwarte capo verhoog je eenvoudig de stemming van je staalsnarige gitaar met één of meer halve tonen. Dit stelt je in staat om in een andere toonsoort te spelen zonder je vingerzettingen en akkoordgrepen aan te passen. Ook kun je met deze capo op bijvoorbeeld een E akkoord grepen van een C akkoord spelen, wat zorgt voor een verfrissend geluid.

Specificaties

  • Merk: Dunlop
  • Kleur: Zwart
  • Geschikt voor: Westerngitaren met een bolle toets
  • Knijpmechanisme: Comfortabel en krachtig
  • Makkelijk te verschuiven op de hals
  • EAN: 0710137007215

Levering en levertijd

Deze capo wordt aangeboden door Bax-shop.nl, dé webshop voor muziekinstrumenten en accessoires. De levertijd van dit product is momenteel niet beschikbaar. De kosten voor verzending bedragen €2.95.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners