Dunlop 516RAKT Akira Takasaki Custom Primetone plectrumset (12 stuks)

Ben je op zoek naar nieuwe plectrums waarmee je het beste uit je gitaar kunt halen? Dan is de Dunlop 516RAKT Akira Takasaki Custom Primetone plectrumset misschien wel iets voor jou. Deze set bestaat uit twaalf plectrums met het unieke ontwerp van Akira Takasaki en is verkrijgbaar voor een prijs van €44,00.

Hoog speelgemak en heldere klank

Een van de kenmerken van deze plectrums is het kleine formaat in combinatie met de drie met de hand gepolijste randen, wat zorgt voor een hoog speelgemak. Daarnaast is het plectrum gemaakt van Ultex-materiaal, wat bijdraagt aan een heldere klank. Hierdoor komt het natuurlijke karakter van je gitaar nog beter naar voren.

Het Japanse teken voor ‘energie’

Akira Takasaki heeft zijn eigen draai aan het plectrum gegeven door het te voorzien van het Japanse teken voor ‘energie’. Dit teken, ook wel kanji genoemd, ziet er niet alleen stoer uit, maar zorgt ook voor extra grip tijdens het spelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het plectrum uit je hand glijdt.

Een stoer ontwerp

Naast de functionele voordelen van deze plectrums, hebben ze ook een stoer ontwerp. Het plectrum is voorzien van het Japanse teken voor ‘energie’ en de kleur van het plectrum past goed bij de uitstraling van een rockgitarist als Akira Takasaki. Met deze plectrums steel je dus niet alleen de show met je gitaarspel, maar ook met je looks.

Ben jij een fan van Akira Takasaki en wil je spelen met dezelfde plectrums als hem? Bestel dan nu de Dunlop 516RAKT Akira Takasaki Custom Primetone plectrumset (12 stuks) voor €44,00.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners