Dunlop 498P88 Tortex Jazz XL Player’s Pack (12 stuks)

Ben je op zoek naar nieuwe plectrums voor je gitaar? Dan is het Dunlop 498P88 Tortex Jazz XL Player’s Pack misschien wel iets voor jou. Deze set bestaat uit 12 plectrums en biedt je een gulden middenweg tussen dunne en dikke plectrums. Met een dikte van 0.88 millimeter zit dit groene plectrum precies tussen de populaire blauwe en gele varianten in.

Daarnaast heeft dit plectrum het populaire Tortex materiaal, wat zorgt voor extra grip tijdens het spelen. Door de Jazz XL vorm heb je een groter speeloppervlak en kun je sneller en nauwkeuriger spelen. Dit maakt deze plectrums ideaal voor gitaristen die houden van scherpe plectrumdominantie. Maar ook liefhebbers van 0.73 en 1.00 millimeter plectrums zullen deze set kunnen waarderen.

Met de Dunlop 498P88 Tortex Jazz XL Player’s Pack heb je altijd voldoende plectrums bij de hand. Het is handig om reserve plectrums te hebben in het geval er eentje breekt of kwijtraakt. Ook kun je afwisselen tussen verschillende plectrums tijdens het spelen, om zo een ander geluid te creëren. Kortom, deze set van Dunlop is een must-have voor elke gitarist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners