Dunlop 483P05TH Celluloid Shell Pick Thin: Een set van 12 dunne plectrums

Dunlop 483P05TH Celluloid Shell Pick Thin: Een set van 12 dunne plectrums

Celluloid was de eerste vervanger voor het schildpaddenschild waarvan plectra aanvankelijk gemaakt werden. Het is een soepele stof op basis van nitrocellulose die makkelijk buigt en daarna snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Celluloid plectrums hebben hoog speelcomfort en een mooi afgeronde, heldere toon. Met de Dunlop 483P05TH set haal je meteen 12 dunne exemplaren in huis, met de standaardvorm en stijlvol afgewerkt met het bekende gouden Dunlop logo.

Kenmerken

  • Naam: Dunlop 483P05TH Celluloid Shell Pick Thin
  • Aantal: 12 stuks
  • Dikte: Dun
  • Materiaal: Celluloid
  • Vorm: Standaard
  • Afwerking: Gouden Dunlop logo

Hoge kwaliteit

Als marktleider in gitaaraccessoires staat Dunlop bekend om zijn hoge kwaliteit en vakmanschap. De Dunlop 483P05TH Celluloid Shell Pick Thin set is gemaakt met behulp van hoogwaardig celluloid materiaal. Celluloid is duurzaam, comfortabel en zorgt voor een heldere en frisse klank. Door het dunne formaat van de plectrums kun je gemakkelijk de snaren aanslaan en je speelstijl aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Celluloid: De ideale keuze

Dunlop heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd door zijn gebruik van hoogwaardige materialen en de innovatieve ontwerpen van hun gitaaraccessoires. De Dunlop 483P05TH Celluloid Shell Pick Thin set is de ideale keuze voor elke gitarist, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional. De dunne pick maakt het gemakkelijker om snel te spelen en complexe riffs uit te voeren, terwijl de strakke afgeronde vorm zorgt voor een comfortabele grip. Met deze set van 12 plectrums heb je altijd een reserve bij de hand, zodat je nooit zonder plectrum komt te zitten tijdens het spelen.

Bestel nu

Wil je genieten van de voordelen van celluloid plectrums? Bestel dan nu de Dunlop 483P05TH Celluloid Shell Pick Thin set. Deze set van 12 dunne plectrums is perfect voor gitaristen die op zoek zijn naar het comfort en de heldere klank die celluloid biedt. Bestel vandaag nog en geef je volgende optreden of jamsessie een extra boost met deze hoogwaardige plectrumset.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners