Dunlop 445P200 Big Stubby Nylon Pick – Een Set van 6 Plectrums

In deze blogpost bespreken we de Dunlop 445P200 Big Stubby Nylon Pick, een set van 6 plectrums. We zullen kijken naar het ontwerp, de eigenschappen en de toepassingen van deze specifieke plectrumset.

Ontwerp en Eigenschappen

De Dunlop 445P200 Big Stubby Nylon is een set van 6 plectrums met de zogenaamde Big Stubby vorm. Deze vorm lijkt op de standaard pick, maar de randen zijn afgerond. Dit zorgt voor een vlotter en sneller contact met de snaren. In tegenstelling tot de originele Big Stubbs, die zijn gemaakt van harde kunststof lexan, is deze versie gemaakt van nylon. De nylon plectrums zijn iets soepeler, maar nog steeds krachtig genoeg. Daarnaast is het bekende reliëf logo in het midden behouden, wat zorgt voor extra grip tijdens het spelen. Alle plectra in deze set hebben een dikte van 2.0 mm.

Toepassingen

De Dunlop 445P200 Big Stubby Nylon Pick kan worden gebruikt op verschillende gitaren, waaronder akoestische, elektrische en basgitaren. Door de afgeronde randen en het reliëf logo is deze set perfect voor spelers die op zoek zijn naar meer grip en controle tijdens het spelen. Ze zijn ook ideaal voor genres zoals rock, metal en blues waarbij snelle en precieze pick-technieken nodig zijn. Met een set van 6 plectrums heb je genoeg opties om te experimenteren en je speelstijl te verkennen.

Conclusie

De Dunlop 445P200 Big Stubby Nylon Pick is een veelzijdige set van 6 plectrums. Het unieke ontwerp met afgeronde randen en reliëf logo zorgt voor extra grip en controle tijdens het spelen. Met een dikte van 2.0 mm zijn deze plectrums geschikt voor verschillende speelstijlen en genres. Als je op zoek bent naar een nieuwe set plectrums die comfortabel en krachtig zijn, is de Dunlop 445P200 Big Stubby Nylon Pick het overwegen waard.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners