Dunlop 424P050 Tortex Wedge Pick 0.50 mm plectrumset (12 stuks)

Brede en precieze grip met Dunlop 424P050 Tortex Wedge Plectrumset

Als gitarist is de keuze van je plectrum van groot belang voor je speelervaring. Dunlop begrijpt dit en heeft de Dunlop 424P050 Tortex Wedge Plectrumset ontwikkeld om je spel naar een hoger niveau te tillen. Met de dunne plectrums uit deze set heb je de perfecte combinatie van breedte en scherpte, waardoor je extra grip hebt tijdens het spelen, maar toch met uiterste precisie kunt spelen. De set bestaat uit 12 plectrums met de wedgeshape, wat betekent dat ze iets breder zijn dan de standaard plectrums en uitlopen in een spitse punt.

Precisie ongeëvenaard

De plectrums uit de 424P050 set zijn wit van kleur en hebben aan één kant een bedrukking met een rood tortex-logo. Deze dunne plectrums hebben een dikte van 0.50 mm. Hierdoor kun je als gitarist zowel strumming- als individuele gitaartechnieken met uiterste precisie uitvoeren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dunlop staat bekend om de hoge kwaliteit van hun muziekaccessoires en de Tortex plectrums vormen hierop geen uitzondering. Ze zijn duurzaam en ontworpen om lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast meten deze plectrums 34 millimeter lang en 26 millimeter breed wat resulteert in een comfortabele grip. Verwacht bij Dunlop altijd de beste kwaliteit.

Uitstekend voor gitaristen

De Dunlop 424P050 Tortex Wedge Plectrumset is een must-have voor iedere gitarist. Met behulp van deze plectrums kun je vol vertrouwen spelen en moeiteloos gitaren van akoestisch tot elektrisch bespelen. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw 424P050 set nu en verbeter je speelervaring!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners