Dunlop 421P114 Ultex Standard Pick Plectrumset (6 stuks) – Review & Verkoopinformatie

Met de Dunlop 421P114 set haal je zes plectrums in huis met de standaard vorm en een dikte van 1.14 mm. Deze plectrums zijn perfect geschikt voor flatpicking dankzij hun stevigheid en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van het zeer sterke materiaal ultex, dat speciaal ontwikkeld is door Dunlop. Verschillende bekende gitaristen, zoals James Hetfield van Metallica en John Petrucci van Dream Theater, zijn grote fans van ultex plectrums vanwege hun onverwoestbare karakter en het hoge volume dat ze produceren.

Binnen de wereld van gitaarplectrums is Dunlop een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit producten. Met de Dunlop 421P114 Ultex Standard Pick haal je dan ook een topmerk in huis. Deze plectrums zijn specifiek ontwikkeld voor gitaristen die flatpicking gebruiken, waarbij de plectrumneks het snarenspel met repeterende bewegingen raken. De dikte van 1.14 mm maakt deze plectrums minder geschikt om te gebruiken bij strumming, waarbij de snaren met golvende bewegingen aangeslagen worden.

De Dunlop 421P114 Ultex Standard Pick plectrums zijn vervaardigd van ultex, een uitermate sterk en slijtvast polymeer. Deze specifieke kunststof is door Dunlop ontwikkeld en maakt dat de plectrums een lange levensduur hebben. Naast het materiaal is ook het karakteristieke ontwerp van de plectrums van Dunlop een factor die bijdraagt aan het succes van de productlijn. Deze specifieke plectrums hebben een vlak plectrumneks, wat zorgt voor een goede grip op de snaren.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners