Dunlop 284 Eric Sardinias Preachin’ Pipe – Een Slide voor de Muzikale Bluesliefhebber

De Dunlop 284 Eric Sardinias Preachin’ Pipe is een medium-sized slide die perfect is voor de ervaren muzikant. Deze slide heeft een warme, heldere klank en biedt veel ruimte voor sustain. Met zijn unieke vorm en ontwerp zorgt deze handgemaakte koperen slide voor een hoog speelcomfort en een uniek gevoel.

De Dunlop 284 Eric Sardinias Preachin’ Pipe is een exacte replica van de slide die blueslegende Eric Sardinas al duizenden gigs heeft gespeeld. De slide heeft een dik, bijna waaiervormig uiteinde aan de ene kant en een dunner speelvlak aan de andere kant. Dit zorgt voor een unieke speelervaring en maakt het gemakkelijk om diverse technieken en tonen te creëren.

Met een diameter van 20mm en een lengte van 60mm past deze slide perfect om je vinger en kun je moeiteloos over de snaren glijden. De medium-sized Dunlop 284 Eric Sardinias Preachin’ Pipe is geschikt voor diverse speelstijlen en -technieken. Of je nu van blues, rock of country houdt, deze slide zal je muziek naar een hoger niveau tillen.

De Dunlop 284 Eric Sardinias Preachin’ Pipe is verkrijgbaar voor €40 en is te bestellen via de Bax Music website.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners