Doe meer met je klassieke gitaar met de Fazley C3-BK Black capo

Ben je op zoek naar een voordelige capo voor je klassieke gitaar? Dan heb je aan de Fazley C3 een goede optie! Met deze capodastro verander je eenvoudig van toonsoort, waardoor je meer mogelijkheden hebt in je spel.

De Fazley C3-BK Black capo is gemaakt van een sterke zinklegering en heeft een vlakke radius. Hierdoor kun je hem eenvoudig op je gitaar plaatsen of verplaatsen met slechts één hand.

Het handige spiraalveerontwerp maakt het snel en gemakkelijk om de capo te bevestigen en verwijderen tijdens het spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen, want de capo is speciaal ontworpen om je gitaarhals te beschermen. Ook blijft je gitaar perfect gestemd wanneer je de capo gebruikt.

De Fazley C3 is niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. Dit maakt het de ideale basiscapo voor beginners en voor gitaristen die graag verschillende toonhoogtes willen verkennen zonder veel geld uit te geven.

Dus ben je op zoek naar een betaalbare capo voor je klassieke gitaar? Kies dan voor de Fazley C3-BK Black capo en ontdek de nieuwe mogelijkheden die het je biedt!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners