Dimavery ST-203 LH SB elektrische gitaar linkshandig sunburst

Ben je een linkshandige gitarist en op zoek naar een betaalbare elektrische gitaar? Dan is de Dimavery ST-203 LH SB elektrische gitaar in sunburst uitvoering wellicht iets voor jou. Deze gitaar is perfect geschikt voor beginners en heeft een aantrekkelijke prijs. Met zijn klassieke ST-uitstraling en geluid is deze gitaar een goede keuze voor beginnende muzikanten. Deze gitaar is voorzien van een tremolo en vibrato-effecten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je spel.

Een gedefinieerd en robuust geluid

De Dimavery ST-203 heeft een body van lindehout wat zorgt voor een robuuste basistoon. De geschroefde hals van esdoornhout met een palissander toets geeft de gitaar een warme en gedefinieerde klank. Met de vijf-standenswitch kun je kiezen uit verschillende geluiden. De toonregelaars bieden de mogelijkheid om je geluid verder aan te passen. Hierdoor kun je eenvoudig verschillende muziekgenres zoals country, rock en blues spelen.

Kwaliteit en betaalbaarheid

De Dimavery ST-203 LH SB elektrische gitaar is van het merk Dimavery, dat bekend staat om zijn betaalbare instrumenten van goede kwaliteit. Deze gitaar is perfect voor beginnende linkshandige gitaristen die op zoek zijn naar een instrument waarmee ze gelijk aan de slag kunnen. Met de snelle levering binnen 4 werkdagen kun je binnen no-time beginnen met spelen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners