DiMarzio DP 704BK Evolution 7 gitaarelement 7-snarig

Wil je krachtige en intense geluiden produceren op je 7-snarige gitaar? Dan is het DiMarzio DP 704BK Evolution 7 gitaarelement iets voor jou. Met zijn focus op kracht, attack en presence zorgt dit brug-pickup voor een ongeëvenaarde prestatie. Het biedt intense hoge tonen en een stevige low-end, waardoor je door een muur van geluid kunt snijden.

De DiMarzio DP 704BK Evolution 7 is een 7-snarige versie van het bekende Evolution Bridge gitaarelement. Het is speciaal ontworpen om het geluid van een 7-snarig element nauwkeurig te reproduceren. Het element combineert het originele Evolution ontwerp met de innovatieve Virtual Vintage technologie, waardoor je 7-snarige gitaar naar een hoger niveau wordt getild.

Met de DiMarzio DP 704BK Evolution 7 kun je genieten van een uitgebalanceerd geluid met een sterke focus op de midden- en hoge tonen. Het maakt het spelen van snelle en agressieve riffs een plezier en stelt je in staat om je muzikaliteit volledig tot uiting te brengen.

Dit gitaarelement is een uitstekende keuze voor muzikanten die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige pickup voor hun 7-snarige gitaar. Of je nu metal, rock of andere stijlen speelt, de DiMarzio DP 704BK Evolution 7 zal je zeker niet teleurstellen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners