DiMarzio DP 218W Super Distortion S gitaarelement – Kracht en veelzijdigheid

Meisje dat gitaar leert spelen met akkoorden

De DiMarzio DP218W Super Distortion S is een gitaarelement dat het klassieke geluid van de DiMarzio Super Distortion humbucker biedt, maar dan in het formaat van een standaard Stratocaster-element. Dit betekent dat je geen aanpassingen aan je gitaar hoeft te maken om de Super Distortion in te bouwen. Deze compacte versie van de Super Distortion biedt dezelfde krachtige geluidskwaliteit die hem tot de standaard voor high-output humbuckers heeft gemaakt. De DP218W is speciaal ontworpen voor gebruik in de brugpositie van een Stratocaster-stijl gitaar en biedt een strak en gedefinieerd geluid over de hele fretboard.

Hoge output met strakke definitie

De DiMarzio DP218W Super Distortion heeft enkele specifieke eigenschappen die hem onderscheiden van de originele Super Distortion, speciaal afgestemd op de schuine plaatsing van het brugelement in een Stratocaster. Dit garandeert een geoptimaliseerde klank en respons over de zes snaren. Met zijn hoge output en krachtige geluid produceert de DP218W strakke en gedefinieerde tonen met voldoende sustain. Of je nu akkoorden aanslaat of leads speelt, dit gitaarelement levert een indrukwekkende punch en veelzijdigheid.

Klassieke humbucker sound in single-coil formaat

Eén van de grote voordelen van de DiMarzio DP218W Super Distortion S is dat hij de klassieke humbucker sound biedt in het formaat van een single-coil element. Hierdoor behoud je de punch en midrange van een humbucker, maar met de helderheid en dynamiek van een single-coil. Dit kleurtje is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een extra scheur voor je Stratocaster zonder klankcompromissen te sluiten.

Kies voor kwaliteit met DiMarzio

DiMarzio staat bekend om zijn hoogwaardige gitaarelementen die worden gebruikt door professionele gitaristen over de hele wereld. Met jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen van pickups, biedt DiMarzio kwaliteit en betrouwbaarheid. De DP218W Super Distortion S is geen uitzondering en levert de prestaties die je van DiMarzio mag verwachten.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners