Digitech Whammy Ricochet: Het compacte pitch shifting effectpedaal

De Digitech Whammy Ricochet is een compact pedaal dat je de bekende pitch shift-geluiden van de legendarische Whammy biedt. Dit pedaal stelt je in staat om de kenmerkende klanken te produceren die gebruikt worden door gitaristen zoals Tom Morello (Rage Against The Machine), Jack White (The White Stripes) en The Edge (U2), samen met vele anderen. Met zijn true bypass-functie blijft het signaal puur en onaangetast wanneer het effect is uitgeschakeld. Daarnaast biedt de handige voetschakelaar je de keuze tussen de wel of geen latching modus. Met de Momentary knop kun je instellen of de voetschakelaar de nieuwe instelling tijdelijk of permanent is, totdat je er weer op stampt.

Whammy Ricochet: Verschillende Instellingen

Net als bij de recentere versies, kun je kiezen tussen de glitchy geluiden van de klassieke Whammy’s en de nauwkeurige toonhoogteverandering van de chord-setting. Dit kun je doen met behulp van de schakelaar en de Range-knop. De Pitch-knop biedt extra controle over de toonhoogte toevoeging.

In de categorie Gitaar

Dit effectpedaal behoort tot de categorie Gitaar, en omvat specifiek Gitaareffecten en Stompboxen. Dit compacte pedaal bevat ook een kernieveau-instelling waarmee je het pedaal aan kunt passen aan de stijl van spelen en het genre van muziek dat je produceert. Het heeft een lichte glitch aan het geluid, maar biedt nog steeds de klassieke Whammy geluiden. Het heeft ook uitstekende tracking vaardigheden in chord mode. Dit pedaal behoort tot het merk Digitech.

Breed Categorieaanbod

Bax Shop heeft vele productcategorieën in haar assortiment, waarin dit effectpedaal behoort tot Kunst en Entertainment, Hobby’s en Creatieve Vaardigheden, Accessoires voor Muziekinstrumenten, Accessoires voor Snaarinstrumenten en Accessoires voor Gitaren. Daarnaast biedt Bax Shop gratis verzending en is dit artikel momenteel niet op voorraad. De prijs is EUR 149, maar met een korting van 10% is dit artikel een koopje. Houd er wel rekening mee dat de levertijd voor dit product momenteel onbekend is.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners