Dean Markley 8000 Blackhawk Coated Light 9-42 snarenset voor elektrische gitaar

Dean Markley 8000 Blackhawk Coated Light 9-42 snarenset voor elektrische gitaar

Als gitarist weet je hoe belangrijk het is om goede snaren te hebben. Snaren die lang meegaan, consistent klinken en prettig spelen. De Dean Markley 8000 Blackhawk Coated Light 9-42 snarenset voldoet aan al deze eisen en meer.

Deze Blackhawk Coated snaren hebben een coating die ervoor zorgt dat de snaren lang meegaan. Met een coating genieten gitaristen van een vier keer langere levensduur ten opzichte van traditionele snaren. Deze set is licht van snaardikte, waardoor ze zeer prettig in de hand liggen. Bovendien behouden ze een heldere en volle klank.

Een belangrijke eigenschap van deze snaren is het feit dat ze gemaakt zijn van vernikkeld staal met een hoog koolstofgehalte. Dit draagt bij aan hun duurzaamheid en de consistente klank die ze leveren. Daarnaast beschikken de snaren over een dunne beschermlaag, waardoor de originele klank behouden blijft zonder beïnvloed te worden.

De Dean Markley 8000 Blackhawk Coated Light 9-42 snarenset is geliefd onder zowel beginners als gevorderde gitaristen. Ze zijn geschikt voor elektrische gitaren en bieden de perfecte balans tussen speelbaarheid en klank.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners