De Yellow Parts EZ1205: een veelzijdige potmeter voor gitaar en bas

Als je op zoek bent naar een lineaire potmeter met push-pull-functie voor je gitaar of bas, dan is de Yellow Parts EZ1205 een uitstekende keuze. Deze potmeter heeft een weerstand van 250k en is met name geschikt voor single coil-elementen.

De Yellow Parts EZ1205 biedt zowel functie als veelzijdigheid. Met de push-pull-functie kun je extra schakelingen maken en zelfs het signaal van je gitaar of bas completely omkeren voor unieke klankvariaties. Dit maakt het een interessante optie voor gitaristen en bassisten die graag experimenteren met hun geluid.

Het merk Yellow Parts staat bekend om zijn hoogwaardige onderdelen en accessoires voor muziekinstrumenten. De EZ1205 is geen uitzondering. Deze potmeter biedt een soepele en nauwkeurige bediening, zodat je volledige controle hebt over het volume.

De Yellow Parts EZ1205 heeft een weerstandswaarde van 250k, wat ideaal is voor single coil-elementen. Dit betekent dat het volume en de helderheid van je gitaarsignaal op de juiste manier worden aangepast. Of je nu een elektrische gitaar of een basgitaar hebt, deze potmeter zorgt voor een goede balans tussen jou en je instrument.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners