De VOX VX50-AG akoestische gitaarversterker combo: Lichtgewicht en krachtige klank

VOX biedt met de VX50AG een compacte en lichtgewicht akoestische gitaarversterker. Dankzij de innovatieve Nutube technologie kun je rekenen op een pure en eerlijke klank, waarbij de nuances in je spel goed worden weergegeven. Handig detail is de toevoeging van een microfoonaansluiting met fantoomvoeding, waardoor je direct een complete setup bij de hand hebt voor live optredens.

Dankzij de onafhankelijke EQ voor beide kanalen en de mogelijkheid om effecten toe te voegen, kun je jouw klank tot in detail naar eigen wens afstellen. Kortom, de singer-songwriter zit helemaal goed met de VOX VX50 AG.

Nutube: lichtgewicht met krachtige klank

De VOX VX50 biedt maar liefst 50 watt aan vermogen, maar weegt slechts 4.1 kilogram. Dit komt onder andere door het kunststof chassis dat uit één stuk bestaat. Hierdoor is deze combo niet alleen licht van gewicht, maar ook uiterst duurzaam.

Dankzij het gebruik van de Nutube 6P1 buis kun je genieten van rijke boventonen en warme cleans. De buis combineert de voordelen van zowel vacuümbuizen (zoals fysieke warmte en buisachtige klankcompressie) als transistoren (stabiliteit, betrouwbaarheid en de mogelijkheid om exact in te stellen) in één uniek ontwerp. Hierdoor krijg je de sound en defeel van een echte buizenversterker, maar dan in een compacte en lichte behuizing.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners