De VOX V847A Wah-Wah pedaal: Het legendarische geluid van de jaren 60

Denkt u aan een VOX Wah-Wah, dan denkt u aan veel chroom en een groot VOX logo. De VOX V847A Wah-Wah is gebaseerd op het originele pedaal uit de jaren 60. De V847A levert hetzelfde legendarische geluid met de toevoeging van een adapteraansluiting en een gebufferde ingang. Hierdoor behoudt u uw oorspronkelijke gitaargeluid wanneer het pedaal niet is ingeschakeld. De spoel is ontworpen naar de specificaties van de originele VOX Wah. Dit resulteert in verbeterde dynamiek en toon.

Over de VOX Wah-Wah

VOX ontwikkelde het eerste Wah-Wah effect in de jaren 60. Dit was een poging om gitaristen het geluid te laten simuleren van een gedempte trompet. Dit was destijds een belangrijk muzikaal ingrediënt. Het originele VOX Wah-Wah pedaal werd al snel erg populair en moedigde gitaristen aan tot verder experimenteren. De Wah-Wah is daarom vaak te horen in diverse wereldhits. Hierdoor is de Wah-Wah vandaag de dag nog steeds een “must have” voor vele gitaristen.

Legendarisch geluid en moderne upgrades

De VOX V847A Wah-Wah biedt het bekende legendarische geluid waar gitaristen al decennia lang dol op zijn. De adapteraansluiting zorgt ervoor dat u nooit zonder stroom zit wanneer u optreedt of oefent. De gebufferde ingang beschermt ook uw oorspronkelijke gitaargeluid en voorkomt signaalverlies wanneer u het pedaal niet gebruikt.

Ontworpen volgens de specificaties van de originele VOX Wah

De spoel van de V847A Wah-Wah is speciaal ontworpen volgens de specificaties van de originele VOX Wah. Dit resulteert in verbeterde dynamiek en toon, waardoor het pedaal zich moeiteloos aanpast aan uw speelstijl en voorkeuren.

Populair bij professionele gitaristen

De VOX V847A Wah-Wah is populair bij zowel beginnende als professionele gitaristen. Veel bekende gitaristen, zoals Jimi Hendrix en Eric Clapton, hebben de rauwe en expressieve klank van de Wah-Wah opgenomen in hun albums en live optredens. Met de V847A krijgt u dezelfde unieke sound tot uw beschikking.

Breed toepasbaar

Dankzij de eenvoudige bediening en het veelzijdige geluid is de VOX V847A Wah-Wah geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen, van rock en blues tot funk en psychedelische rock. Het pedaal voegt karakter en dynamiek toe aan uw gitaarspel, waardoor u uw sound naar een hoger niveau kunt tillen.

Conclusie

De VOX V847A Wah-Wah pedaal biedt het iconische geluid en de kwaliteit die je zou verwachten van VOX. Met het originele ontwerp en moderne upgrades, is het een uitstekende keuze voor gitaristen van alle niveaus. Verken de mogelijkheden van de Wah-Wah en voeg een nieuwe dimensie toe aan je gitaarspel met de VOX V847A.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners