De Sterling by Music Man MAJ200XFM John Petrucci Signature Majesty in Majestic Purple

Wie op zoek is naar een kwalitatieve en prachtige elektrische gitaar kan zijn zoektocht staken. De Sterling by Music Man MAJ200XFM John Petrucci Signature Majesty is de ultieme keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar high-end specificaties en topklank. Met zijn opvallende Majestic Purple kleur en luxe gigbag is dit een instrument waar elke gitarist van droomt.

Dem Image

Premium kenmerken

De Sterling by Music Man MAJ200XFM heeft een aantal belangrijke upgrades gekregen om te zorgen voor subliem speelcomfort en uitstekende klank. Het allereerste wat opvalt aan deze gitaar is de flame maple top, die wordt gecombineerd met een gestroomlijnde mahoniehouten body. Dit geeft de gitaar niet alleen een geweldige uitstraling, maar zorgt ook voor een diepere klank en goede projectie.

Ongelooflijk speelcomfort

Wat speelcomfort betreft, is de MAJ200XFM echt onverslaanbaar. De ebbenhouten toets is voorzien van 24 roestvrijstalen frets, waardoor er weinig slijtage is en je gemakkelijker langs de hals kunt glijden. De vlakke 16 inch toetsradius en de smalle topkambreedte van 42 millimeter zorgen voor soepel en comfortabel spel. Dit maakt het uitvoeren van complexe gitaarpatronen en snelle solo’s een waar genot.

DiMarzio humbuckers voor een fantastisch geluid

De MAJ200XFM is uitgerust met DiMarzio Crunch Lab en LiquiFire humbuckers. John Petrucci gebruikt deze elementen ook in sommige van zijn eigen gitaren, dus je kunt er zeker van zijn dat de klank fantastisch is. Bovendien fungeert de volumeknop ook als een push/push-schakelaar, waardoor je een boost krijgt van 12 decibel. Dit komt goed van pas bij het spelen van leads of het willen toevoegen van extra kracht aan je geluid.

Kortom, de Sterling by Music Man MAJ200XFM John Petrucci Signature Majesty is een meesterwerk van een gitaar. Het combineert premium kenmerken, zoals de geweldige flame maple top, met ongeëvenaard speelcomfort en een fantastische klank dankzij de DiMarzio humbuckers. Of je nu op zoek bent naar een gitaar voor op het podium of voor thuisgebruik, deze Majesty zal al je verwachtingen overtreffen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners