De Sterling by Music Man AX3S Axis Black elektrische gitaar: een opvallende verschijning

Introductie

De Sterling by Music Man AX3S Axis is een opvallende verschijning binnen de familie van Sterling by Music Man gitaren. Met zijn strakke zwarte afwerking en krachtige geluid is deze elektrische gitaar een echte aanwinst voor elke gitarist. In deze blogpost vertellen we je meer over de kenmerken en specificaties van de AX3S Axis Black.

Kenmerken en specificaties

De AX3S Axis Black beschikt over een stijlvolle zwarte body van lindehout met een witte binding. De esdoorn hals is voorzien van een jatoba hals met 22 narrow frets en chique witte positiemarkeringen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor een comfortabel speelgemak.

Deze gitaar is uitgerust met twee humbuckers, waardoor je kunt rekenen op een krachtig en rijk geluid. Daarnaast beschikt de AX3S Axis Black over een vijfstandenschakelaar, waarmee je naast de standaard HH-configuratie (hals/beide/brug) nog twee tussenposities kunt selecteren. Hiermee kun je de binnenste of buitenste twee spoelen van de elementen gebruiken, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met verschillende klankmogelijkheden.

Voor extra expressie en dynamiek kun je gebruik maken van de door Sterling ontworpen vintage fulcrum vibratoarm. Hiermee voeg je subtiele vibrato-effecten toe aan je spel en kun je je eigen stijl verder ontwikkelen.

Voor wie is deze gitaar geschikt?

De Sterling by Music Man AX3S Axis Black is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gitaristen die op zoek zijn naar een veelzijdig instrument met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze gitaar kun je moeiteloos verschillende muziekstijlen spelen, van rock tot blues en van pop tot metal. Dankzij de investering van Sterling by Music Man in hoogwaardige materialen en vakmanschap kun je rekenen op een duurzaam en betrouwbaar instrument.

Conclusie

De Sterling by Music Man AX3S Axis Black is een opvallende elektrische gitaar met een strakke zwarte afwerking en krachtige klank. Dankzij de humbuckers, vijfstandenschakelaar en vintage fulcrum vibratoarm biedt deze gitaar verschillende geluidsmogelijkheden en expressieve mogelijkheden. Of je nu een beginnende gitarist bent of al jaren speelt, deze AX3S Axis Black is een uitstekende keuze. Investeer in dit veelzijdige en betrouwbare instrument en haal het maximale uit je muzikale talent.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners