De RockBoard 300cm Klittenbandstrip voor een Geordend Pedalboard

Inleiding

Het hebben van een georganiseerd pedalboard is essentieel voor elke gitarist. Pedalen moeten stevig vastzitten, maar ook eenvoudig te verplaatsen zijn wanneer nodig. Daar komt de RockBoard 300cm Klittenbandstrip in beeld. Met deze zelfklevende klittenbandstrip zitten uw effectpedalen stevig vast en kunt u ze gemakkelijk verplaatsen zonder gedoe.

Een Sterke Klittenbandstrip

De RockBoard Klittenbandstrip heeft een lengte van maar liefst 300 centimeter. Hiermee heeft u voldoende lengte om al uw pedalen op uw pedalboard te monteren. De strip heeft een luskant en een haakkant, waarmee u uw effectpedalen bevestigt aan uw pedalboard. De haakkant wordt aan de onderkant van uw pedalen bevestigd, terwijl de luskant op het pedalboard wordt geplaatst.

Dankzij de sterke kleefkracht van de klittenbandstrip blijven uw pedalen stevig op hun plaats zitten. U hoeft zich geen zorgen te maken over verschuivende pedalen tijdens optredens of repetities. Het voorkomt ook dat pedalen per ongeluk van het pedalboard vallen.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van klittenbandstrips is dat u uw pedalen eenvoudig kunt verplaatsen. Wanneer u de volgorde van uw pedalen wilt wijzigen, kunt u ze gewoon van positie veranderen zonder dat u extra tape of lijm hoeft te gebruiken.

Prijs en Beschikbaarheid

De RockBoard 300cm Klittenbandstrip is verkrijgbaar voor een prijs van EUR 11,40. U kunt de klittenbandstrip bestellen op de volgende link. Houd er rekening mee dat er bezorgkosten van EUR 4,95 van toepassing kunnen zijn. De levering kan enige tijd duren, aangezien het product mogelijk niet op voorraad is.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om uw pedalboard georganiseerd te houden, is de RockBoard 300cm Klittenbandstrip de perfecte oplossing. Met zijn sterke kleefkracht zitten uw effectpedalen stevig op hun plaats en zijn ze gemakkelijk te verplaatsen wanneer nodig. Bestel vandaag nog uw klittenbandstrip en geniet van een georganiseerd en professioneel ogend pedalboard!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners