De MXR M102 Dyna Comp compressor – Perfecte Sustain voor Gitaristen

De MXR M102 Dyna Comp compressor is een zeer geliefd effectpedaal dat gitaristen een geweldige sustain geeft. Met dit pedaal kunt u uw akkoorden en fingerpicking voorzien van een strakke attack en uw solo’s een vloeiende sound geven. De Dyna Comp wordt veel gebruikt in verschillende muziekgenres, waaronder pop, rock en country, en is een favoriet onder professionals.

Het Gebruik van de M102 Dyna Comp

Met de sensitivity-knop kunt u bepalen vanaf welk volume de M102 Dyna Comp het geluid gaat comprimeren. Door de gevoeligheid hoger in te stellen, worden de zachtere en hardere tonen dichter bij elkaar gebracht. Met behulp van de output-knop kunt u ervoor zorgen dat het totaalvolume luid genoeg blijft. Dit resulteert in een rijke sustain, waarbij de gitaartonen lang doorklinken.

True Bypass en Andere Kenmerken

De M102 is een ’true bypass’-pedaal, wat betekent dat wanneer u het effect uitschakelt door middel van de footswitch, het signaal direct van input naar output gaat. Hierdoor blijft het cleane gitaargeluid volledig behouden. Daarnaast biedt de MXR M102 Dyna Comp compressor verschillende andere kenmerken die uw speelervaring zullen verbeteren.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners