De LAVA Music ME 3: Een Innovatieve Smart Westerngitaar

De LAVA ME 3 is een innovatieve smartguitar die de manier waarop jij muziek maakt opnieuw vorm zal geven. Deze staalsnarige gitaar heeft namelijk een multi-touch display met het krachtige HILAVA besturingssysteem. Hierop kun je gebruik maken van verschillende geïntegreerde apps met handige tools. Hierbij valt te denken aan een stemapparaat, metronoom, ritme-tracks, en zelfs ingebouwde effecten en een looper! Een opvallend detail is dat de FreeBoost 2.2 technologie de klankkast gebruikt als speaker. Met andere woorden, je kunt de effecten en opnames dus horen zonder gebruik te moeten maken van een externe akoestische-gitaarversterker.

Lava ME 3: Intuïtief, creatief en krachtig

De basis van de ME 3 wordt gevormd door een eendelige, spuitgegoten AirSonic 2 koolstofvezel constructie. Hierdoor kun je rekenen op een volle klank met een levendige resonantie en een lange sustain. Bijkomend voordeel is dat de gitaar zeer bestendig is tegen schommelingen in de temperatuur en vochtigheid, waardoor de hals en stemming stabiel blijven. De gitaar heeft ook een speciaal ontworpen behandeling ondergaan om ervoor te zorgen dat hij zowel hits als krassen kan weerstaan, wat hem zeer duurzaam maakt.

Het HILAVA besturingssysteem maakt het mogelijk om de gitaar snel en eenvoudig te bedienen. Het display reageert op aanraking, waardoor je hem kunt gebruiken als een touchscreen om verschillende functies te selecteren. Met een scala aan geïntegreerde apps kun je jouw geluid tot in de kleinste details aanpassen. Stem je gitaar nauwkeurig met het ingebouwde stemapparaat, oefen met de metronoom en speel in de maat met de ritme-tracks. Daarnaast kun je creatief zijn met de ingebouwde effecten, zoals echo, chorus en reverb. En met de looper kun je eenvoudig melodieën en akkoordprogressies opnemen en loops maken.

Ontwerp en klankkwaliteit

De LAVA ME 3 heeft niet alleen een innovatief besturingssysteem, maar ook een uniek ontwerp en uitstekende klankkwaliteit. De eendelige AirSonic 2 koolstofvezel constructie zorgt voor een volle en levendige klank met een uitstekende resonantie en sustain. Het materiaal is zeer duurzaam en bestand tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheid, waardoor de gitaar goed blijft presteren in verschillende omstandigheden.

Daarnaast heeft de LAVA ME 3 een handige Pickup & Preamp ingebouwd, zodat je de gitaar eenvoudig kunt aansluiten op een versterker of geluidsinstallatie. Dit zorgt voor een nog breder scala aan geluidsmogelijkheden en maakt het gemakkelijker om op te treden of op te nemen.

Conclusie

De LAVA Music ME 3 is een revolutionaire smartguitar die de manier waarop je muziek maakt zal veranderen. Met het multi-touch display en de geïntegreerde apps kun je jouw spel verbeteren en nieuwe creatieve mogelijkheden ontdekken. Dankzij het innovatieve HILAVA besturingssysteem, de duurzame constructie en de uitstekende klankkwaliteit is deze gitaar geschikt voor zowel beginners als ervaren gitaristen. Kortom, de LAVA ME 3 is de perfecte keuze voor muzikanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige en veelzijdige westerngitaar.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners