De LAG Guitars Tramontane HyVibe 20 THV20DCE: een revolutie in elektrisch-akoestische gitaren

De LAG Guitars Tramontane HyVibe 20 THV20DCE is een elektrisch-akoestische westerngitaar die op vele vlakken indruk maakt. Dit model, ook wel bekend als de ‘smart guitar’, combineert moderne technologie en traditioneel vakmanschap op een unieke manier. Dankzij het ingebouwde HyVibe systeem dient de body van de gitaar niet alleen als klankkast, maar ook als multi-effect, metronoom en bluetooth-speaker. Geen kabels, pedalen of versterkers meer nodig!

Puur toonhout

Om het ultrasone HyVibe systeem tot optimale prestaties te brengen, moest de basis van de gitaar van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarom is de LAG Guitars HyVibe 20 THV20DCE voorzien van een massief bovenblad van Engelmann sparren. Dit specifieke toonhout zorgt voor een volwassen en gebalanceerde klank, waarbij vooral het midrange bereik mooi naar voren komt. De zij- en achterkant van de gitaar zijn gemaakt van het fraaie ovangkol hout, wat zorgt voor een diepe en volle klank met een goede resonantie.

Het LAG Guitars HyVibe systeem

Het HyVibe systeem in de LAG Guitars HyVibe 20 THV20DCE is revolutionair te noemen. Het systeem maakt gebruik van ultrasone technologie waarmee het bovenblad van de gitaar als speaker fungeert. Dit betekent dat de ingebouwde effecten niet via een aparte speaker worden afgespeeld, maar rechtstreeks vanuit de body van de gitaar komen. Hierdoor krijg je een vol en helder geluid waarbij de klanknetheid behouden blijft. Bovendien hoeft er geen extra apparatuur mee te gesleept te worden tijdens optredens of repetities.

Veelzijdige functionaliteit

Het HyVibe systeem fungeert niet alleen als speaker maar biedt tevens een breed scala aan effecten en functionaliteiten. Zo kun je kiezen uit verschillende gitaareffecten, zoals reverb, chorus en delay. Daarnaast heeft de gitaar ingebouwde microfoon- en piëzo-pickup technologie wat zorgt voor een rijk en detailrijk geluid. Ook is er een metronoomfunctie ingebouwd waarmee je eenvoudig het tempo kunt bijhouden tijdens het oefenen. En met de ingebouwde bluetooth-speaker kun je draadloos muziek afspelen vanaf elk compatibel apparaat. Al met al biedt de LAG Guitars HyVibe 20 THV20DCE een ongekende veelzijdigheid en functionaliteit.

Conclusie

De LAG Guitars Tramontane HyVibe 20 THV20DCE is een revolutionaire elektrisch-akoestische gitaar die moderne technologie combineert met traditioneel vakmanschap. Met het HyVibe systeem krijg je een rijk en vol geluid zonder de noodzaak van extra apparatuur. De gitaar biedt een breed scala aan effecten, waaronder reverb en delay, en beschikt over een handige metronoomfunctie en ingebouwde bluetooth-speaker. Dankzij de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking is de LAG Guitars HyVibe 20 THV20DCE niet alleen functioneel, maar ook een lust voor Het oor.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners