De Jackson JS11 Dinky Gloss White elektrische gitaar – Een prachtige gitaar voor een bescheiden prijs

De Jackson JS11 Dinky Gloss White is een prachtige gitaar voor een zeer bescheiden prijs. In hart en nieren blijft het een Jackson, dus ook deze gitaar heeft de Jackson-looks, de Jackson-feel en de Jackson-sound. Met deze eigenschappen is dit de ideale gitaar voor de Jackson-bespeler, niet zelden met een ruige ‘shredding’ mindset. Voor dit laatste wordt u geholpen door de bouw van dit model. De body van lindehout accentueert de middentonen waardoor deze gitaar goed opvalt in een complexe mix.

Kwaliteiten van de JS11 Dinky

Ook de hals doet een duit in het zakje waar het op klank aankomt. De combinatie van een esdoornhouten hals met een amaranth toets geeft een strakke heldere klankkleur op, de toon is daardoor heel direct en ‘snappy’. Er zitten twee humbucker-elementen op deze gitaar, bij de hals en de brug. Deze zijn in drie combinaties te schakelen; brug, brug+hals, en hals. In combinatie met de tone- en volumedraaiknoppen mag u een ruime klankvariatie verwachten.

Prachtige look en feel

Naast de geweldige klank en functionaliteiten heeft de Jackson JS11 Dinky Gloss White ook een prachtige uitstraling. Met de helder witte afwerking en de iconische Jackson vorm geeft deze gitaar een krachtig statement op het podium. Of je nu speelt in een rockband of thuis oefent, deze gitaar zal zeker de aandacht trekken. Ook geeft het slanke ontwerp van de JS11 Dinky je veel speelcomfort, waardoor je moeiteloos de meest complexe gitaarpartijen kunt spelen.

Geschikt voor beginners en gevorderden

Met zijn bescheiden prijs is de JS11 Dinky Gloss White een geweldige gitaar voor zowel beginners als gevorderde gitaristen. Beginners kunnen genieten van de uitstekende speelbaarheid en de mogelijkheid om verschillende stijlen te verkennen. Gevorderde gitaristen zullen onder de indruk zijn van de kwaliteit en de veelzijdigheid van deze gitaar. Of het nu voor live optredens of studio-opnames is, de JS11 Dinky presteert op het hoogste niveau.

Conclusion

Kortom, de Jackson JS11 Dinky Gloss White is een betaalbare gitaar met professionele kwaliteiten. Van de klank tot de uitstraling, deze gitaar biedt alles wat je nodig hebt om je creativiteit als gitarist te uiten. Of je nu net begint met spelen of al jaren ervaring hebt, de JS11 Dinky zal je niet teleurstellen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners