De Ibanez AEWC11-TCB Transparent Charcoal Burst High Gloss elektrisch akoestische westerngitaar

Ben je op zoek naar een elektrisch akoestische westerngitaar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de Ibanez AEWC11-TCB Transparent Charcoal Burst High Gloss wellicht iets voor jou. Deze gitaar, uitgerust met een Fishman Sonicor pickup, AEQ-SP1 preamp en toonregeling, is klaar om het podium te betreden en indruk te maken.

De bouwkwaliteit van deze gitaar is hoogwaardig dankzij het gebruik van exotische houtsoorten zoals sapele en nyatoh. Daarnaast heeft de gitaar een sparren top en een walnoothouten toets en brug. Dit resulteert in een warme en gebalanceerde klank, met een sprankelend hoog.

Wat de AEWC11-TCB echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een Fishman Sonicor pickup en de zeer effectieve Ibanez AEQ-SP1 preamp. Met deze voorversterker heb je de mogelijkheid om je geluid nauwkeurig aan te passen aan je speelstijl en voorkeuren. Bovendien beschikt de preamp over een handige ingebouwde tuner, zodat je altijd perfect gestemd bent.

Qua speelbaarheid en comfort zit je ook goed met deze gitaar. Dankzij de AEWC hals en body en de cutaway is het bereiken van de hoogste frets geen enkel probleem. De gitaar is geschikt voor zowel beginners als gevorderde gitaristen.

Al met al is de Ibanez AEWC11-TCB Transparent Charcoal Burst High Gloss een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare elektrisch akoestische westerngitaar van hoge kwaliteit. Deze gitaar biedt een rijke klank, uitstekende elektronica en een groot speelcomfort. Bestel hem vandaag nog en maak indruk met je spel!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners