De Hofner Shorty CT Red elektrische reisgitaar

Ben jij een reizende ‘elektrische’ gitarist? Dan is de Höfner Shorty CT Red misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze betaalbare reisgitaar is zowel aantrekkelijk als praktisch. Met zijn compacte formaat en geluidskwaliteit van een normale elektrische gitaar, biedt de Shorty een unieke ervaring voor gitaristen onderweg. Deze rode uitvoering wordt geleverd met een Höfner gigbag voor een gemakkelijk en veilig vervoer.

Shorty gaat overal mee naartoe

In de jaren ’80 werd de Höfner Shorty geïntroduceerd als een handige oplossing voor de reizende muzikant. Vandaag de dag is het nog steeds een uitstekende keuze voor iedereen die altijd en overal wil oefenen. Deze rode Höfner Shorty CT heeft een Höfner Open Humbucker-element dat zorgt voor een krachtig en vol geluid, geschikt voor verschillende muziekstijlen. Maar wat deze reisgitaar echt uniek maakt, is zijn handige formaat en geluidskwaliteit.

Kwaliteit van Höfner

Höfner heeft een sterke reputatie als het gaat om snaarinstrumenten. Het Duitse merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. De Höfner Shorty CT Red is slechts een van de vele geweldige instrumenten die ze te bieden hebben. Met zijn betrouwbare constructie en geweldige geluid, is deze reisgitaar een waardevolle aanvulling op je muzikale uitrusting.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners