De handige draagtas voor de Hughes & Kettner Black Spirit 200 Floor

Ben jij in het bezit van de Hughes & Kettner Black Spirit 200 Floor gitaarversterker en ben je op zoek naar een handige draagtas? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Hughes & Kettner heeft namelijk een op maat gemaakte softbag ontworpen om jouw gitaarversterker veilig en gemakkelijk te vervoeren. Of je nu naar oefensessies gaat of optreedt op verschillende locaties, deze draagtas is onmisbaar.

De Hughes & Kettner Black Spirit 200 Floor draagtas is voorzien van een afneembare schouderriem, zodat je de tas comfortabel kunt dragen. Daarnaast is er een ruim accessoirevak waarin je kabels, plectrums en andere accessoires kunt opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet meer te sjouwen met verschillende losse tassen.

Deze draagtas is speciaal gemaakt voor de Black Spirit 200 Floor gitaarversterker. Het materiaal is stevig en duurzaam, zodat jouw versterker goed beschermd is tegen stoten en krassen. Daarnaast zorgt de zachte voering aan de binnenkant ervoor dat de versterker goed op zijn plek blijft zitten en geen beschadigingen oploopt tijdens het transport.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners