De Gibson Original Designer Explorer LH Antique Natural linkshandige elektrische gitaar met koffer

De Gibson Original Designer Explorer LH Antique Natural is een linkshandige elektrische gitaar die gebaseerd is op de oorspronkelijke Explorer uit 1958. Deze gitaar heeft een gelijmde hals van mahonie en een lefty body, waardoor hij perfect is voor linkshandige gitaristen. De gitaar is volledig afgewerkt in een naturelle nitrocellulose hoogglans laklaag, waardoor de geraffineerde tekeningen van het hout goed tot hun recht komen. De Vintage Antique Natural finish geeft de gitaar een legendarische uitstraling.

Authentiek geluid

De Gibson Original Designer Explorer LH Antique Natural is uitgerust met twee Burstbucker pickups. Deze pickups zorgen voor een authentiek versterkt gitaargeluid met meer gain en een onmiskenbaar PAF-stijl karakter. De gitaar heeft twee volume-potmeters en een 3-weg schakelaar waarmee je je eigen mix kunt maken tussen het 3-stijl brugelement en de humbucker bij de brug. Met de tone-knop kun je de totaalsound naar jouw smaak aanpassen.

Comfortabel en speelbaar

Naast zijn karakteristieke uiterlijk biedt de Gibson Original Designer Explorer LH Antique Natural ook een comfortabel speelgevoel. De bodyvorm is geïnspireerd door het origineel uit de jaren ’50. De gelijmde hals is gemaakt van mahonie, waardoor de gitaar stevig en stabiel is. De gitaar heeft een toets van palissander met 22 medium jumbo frets, waardoor hij makkelijk bespeelbaar is. Kortom, deze linkshandige gitaar combineert authenticiteit en spelcomfort op een uitstekende manier.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners