De G7th Performance 3 ART Celtic Gold capo

Plectrum Vasthouden

Een verbeterde capo voor je gitaar

De G7th Performance 3 is de volgende stap in de ontwikkeling van de populaire capo-lijn van G7th. Met deze capodaster krijg je een handige ART-padding die zich aanpast aan je snaren en de radius van je toets van je elektrische of staalsnarige akoestische gitaar. Hierdoor kun je gemakkelijk knijpen en heb je de capo gelijk goed op de hals geplaatst. Bovendien biedt de capo niet meer spanning dan nodig en verdeelt de spanning gelijkmatig over alle snaren, zodat je geen last hebt van bijgeluiden zoals snaarratelingen en gelijk kunt beginnen met spelen in de nieuwe toonsoort.

Unieke eigenschappen

De G7th Performance 3 capo heeft een Unique Tension Control functie die ervoor zorgt dat de capo gelijkmatige spanning uitoefent op alle snaren. Hierdoor blijft je gitaar perfect in tune, zelfs bij snelle passages en complexe akkoordwisselingen. De capo heeft ook een dun en compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om hem op je gitaarhals te plaatsen zonder hinderlijk in de weg te zitten tijdens het spelen.

Snel en eenvoudig bevestigen

De G7th Performance 3 capo is ontworpen voor gebruiksgemak. Dankzij de handige sluiting kun je hem snel en eenvoudig op je gitaarhals bevestigen en losmaken. Het rubberen oppervlak van de capo beschermt je gitaarhals tegen krassen en zorgt voor een stevige en veilige bevestiging zonder de afwerking van je gitaar aan te tasten.

Stijlvol ontwerp

Naast zijn uitstekende prestaties is de G7th Performance 3 ook een lust voor het oog. Het model in de ART Celtic Gold afwerking voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan je gitaar. Of je nu een professionele muzikant bent die veel optreedt of een beginnersgitarist die net begint, deze capo zal zeker de show stelen op je instrument.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners