De Fender Player Plus Stratocaster: een elektrische gitaar van topkwaliteit

De Fender Player Plus Stratocaster is een elektrische gitaar van topkwaliteit met een perfecte balans tussen klank en speelgemak. Met zijn veelzijdige geluidsmogelijkheden en moderne ontwerp is het een prachtig instrument voor zowel beginners als gevorderde gitaristen. Laten we eens kijken wat de Fender Player Plus Stratocaster zo bijzonder maakt.

Topkwaliteit klank en veelzijdigheid

De Fender Player Plus Stratocaster beschikt over een elzenhouten massieve body en drie Noiseless elementen, speciaal ontwikkeld door Fender. Deze elementen zorgen voor een gebalanceerde en heldere basisklank zonder de hinderlijke ruis die vaak bij traditionele elementen voorkomt. Daarnaast heeft de gitaar een push/pull-schakelaar waarmee je het hals-element kunt inschakelen in de eerste twee posities van de 5-weg elementschakelaar. Hiermee kun je een vollere klank creëren, perfect voor bijvoorbeeld blues- en rockmuziek.

Hoog speelgemak

Een van de kenmerken die de Player Plus Stratocaster onderscheidt, is het hoge speelgemak. In plaats van de traditionele 9.5 inch toetsradius heeft Fender gekozen voor een vlakkere 12 inch radius. Samen met de 22 medium jumbo frets creëert dit een soepele en comfortabele speelervaring waarbij de snaren gemakkelijk zijn in te drukken. De esdoornhouten hals heeft een modern C-profiel met mooi afgeronde toetsranden, waardoor hij prettig in de hand ligt en geschikt is voor zowel solo’s als akkoorden.

Praktisch en stijlvol ontwerp

Naast de uitstekende klank en het hoge speelgemak heeft de Fender Player Plus Stratocaster ook een praktisch en stijlvol ontwerp. De gitaar wordt geleverd met een deluxe gigbag, zodat je hem overal veilig mee naartoe kunt nemen. Hij is verkrijgbaar in een prachtige 3-Color Sunburst finish, die tijdloos is en perfect past bij de klassieke Fender Stratocaster-stijl. Het is echt een instrument waarmee je gezien wilt worden op het podium.

Conclusie

De Fender Player Plus Stratocaster is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een elektrische gitaar met topkwaliteit klank, veelzijdigheid en hoog speelgemak. Of je nu een beginner bent die net begint te leren spelen of een ervaren gitarist die op zoek is naar een upgrade, deze gitaar zal voldoen aan al je verwachtingen. Met zijn prachtige design, hoogwaardige materialen en uitstekende functionaliteit is de Fender Player Plus Stratocaster een echte aanwinst voor elke gitarist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners