De Fender FSR FA-325CE Dao Exotic WM 3-Color Sunburst elektrisch-akoestische westerngitaar

Introductie

Ben je op zoek naar een elektrisch-akoestische westerngitaar die net wat specialer is dan anders? Dan is deze Fender FA-325CE Dao Exotic in 3-Color Sunburst zeker het overwegen waard! Dit betreft namelijk een gelimiteerde oplage waarbij het bovenblad is gemaakt van dao. Dit toonhout doet denken aan mahonie en koa en levert een warme basisklank die mooi wordt gebalanceerd met heldere trebles. Dit maakt deze dreadnought een zeer veelzijdig instrument. Kleine details zoals de tortoiseshell body binding, de moderne kop en de viking-brug maken de Fender  FA-325CE een echte eyecatcher.

Verschillende functies

Daarnaast is deze gitaar ook goed te gebruiken versterkt, dankzij de ingebouwde Fishman voorversterker. Hierdoor kun je gemakkelijk optreden of opnemen zonder dat je een externe microfoon nodig hebt. Dit maakt het instrument perfect voor live performances of studio-opnamen. Daarnaast zorgen de tortoise-achtige bindings en de sunburst-finish voor een visueel aantrekkelijk uiterlijk, waardoor je in stijl kunt spelen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Fender is een gerenommeerd merk dat al decennialang bekend staat om zijn kwaliteitsgitaren en dit model is daar geen uitzondering op. De Fender FA-325CE Dao Exotic is gebouwd volgens de hoogste normen en is ontworpen om jarenlang speelplezier te bieden. Dankzij de stabiliteit en betrouwbaarheid zal deze gitaar je niet in de steek laten, of je nu beginner bent of een ervaren gitarist.

Conclusie

Met zijn unieke uiterlijk en veelzijdige klank is de Fender FSR FA-325CE Dao Exotic WM 3-Color Sunburst elektrisch-akoestische westerngitaar een uitstekende keuze voor gitaristen van alle niveaus. Of je nu gewoon wilt oefenen in je slaapkamer, wilt optreden op het podium, of nummers wilt opnemen in de studio, deze gitaar heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn hoogwaardige constructie en betrouwbare merknaam kun je er zeker van zijn dat je een geweldig instrument in handen hebt.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners