De Fender Deluxe Drive Telecaster Pickup Set – Hoge Output en Geweldig Geluid

Introductie

Ben je een gitarist die graag met distortion en andere high gain effecten speelt? Zoek niet verder! De Fender Deluxe Drive Telecaster Pickup Set is precies wat je nodig hebt. Met een krachtig geluid en een hoge output levert deze pick-up set de perfecte klank voor je Telecaster gitaar.

Fender Deluxe Drive Telecaster Pickup Set

Hoge Output en Verbluffende Prestaties

De Fender Deluxe Drive Telecaster Pickup Set bevat enkelspoelige (single coil) elementen die perfect compatibel zijn met alle Telecasters. Of je nu een vurig rocknummer wilt spelen of een bescheiden bluesmelodie, deze pickups bieden de juiste hoeveelheid output en zorgen voor een gebalanceerd geluid.

Inclusief Montagemateriaal en Draadschema

De pickup set wordt geleverd met al het nodige montagemateriaal. Je hebt dus geen extra gereedschap nodig om je oude pickups te vervangen. Daarnaast wordt ook een draadschema meegeleverd, zodat je de pickups eenvoudig en correct kunt installeren.

Heldere Hoge Tonen en Sterk Uitgesproken Midrange

Wat deze pickups echt bijzonder maakt, is hun vermogen om heldere hoge tonen en een sterk uitgesproken midrange te produceren. Of je nu schoon wilt spelen of met vervorming, deze pickups presteren altijd op hun best. Ze zorgen voor een rijke en dynamische klank, waardoor alle nuances in je spel tot uiting komen.

Specificaties van de Fender Deluxe Drive Telecaster Pickup Set:

  • Geschikt voor: Telecaster gitaren
  • Elementtype: single coil
  • Krachtige geluidsoutput
  • Helderheid en definitie
  • Inclusief montagemateriaal en draadschema

Wil je deze pickup set gebruiken in je Telecaster gitaar?

Mis de kans niet om je Telecaster uit te rusten met de Fender Deluxe Drive pickups. Je zult versteld staan ​​van de kwaliteit en het geluid dat deze elementen bieden. Bestel nu en geniet binnenkort van een beter geluid op je gitaar.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners