De Fazley W55-COL-G-EQ ColourTune elektrisch-akoestische westerngitaar in het groen

Plectrum Vasthouden

De Fazley W55-COL-G-EQ uit de ColourTune-serie is een elektrisch-akoestische westerngitaar met een unieke afwerking in het groen. Het instrument is met de hand ingewreven, waardoor er een prachtig effect ontstaat. Met een matte afwerking en sierlijke ronde vormen heeft deze gitaar een stijlvolle uitstraling. Naast het uitstekende uiterlijk biedt de W55-COL-G-EQ ook een geweldige geluidskwaliteit en speelcomfort, waarmee het een prima prijs-kwaliteitverhouding heeft.

ColourTune W55-COL-G-EQ met ingebouwde voorversterker

De Fazley W55-COL-G-EQ kan zowel akoestisch als versterkt worden gebruikt. Met een body gemaakt van lindehout zorgt deze gitaar voor een gebalanceerd geluid met een duidelijke middenklank. De ingebouwde voorversterker maakt het mogelijk om de gitaar gemakkelijk aan te sluiten op een akoestische gitaarversterker voor liveoptredens of op een audio-interface voor opnames. Een handige toevoeging is het ingebouwde stemapparaat, zodat je snel en gemakkelijk je gitaar kunt stemmen.

Kortom, de Fazley W55-COL-G-EQ is een uitstekende elektrisch-akoestische westerngitaar met unieke eigenschappen. Of je nu een beginnende gitarist bent of juist meer ervaring hebt, deze gitaar zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners