De Fazley Hot Rod V2: De Perfecte Linkshandige Elektrische Gitaar voor Beginners en Professionals

De Fazley Hot Rod V2 is een stoere linkshandige elektrische gitaar zonder overbodige fratsen. Als beginner hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde functies of een instabiele tremolo. Deze gitaar is speciaal ontworpen om zich te richten op wat echt belangrijk is – het spelen.

Een Eenvoudig, Functioneel Ontwerp

De Fazley Hot Rod V2 is voorzien van een krachtige humbucker en een stabiele vaste Wilkinson WOF01 brug met blokzadels en strings-through-body. Dit zorgt voor een goede stemvastheid en uitstekende resonantie, wat uitermate belangrijk is voor beginners. Daarnaast heeft de gitaar een lichtgewicht lindehouten body afgewerkt in het frisse Surf Green.

Geschikt voor Elk Niveau

Niet alleen beginners kunnen genieten van de Fazley Hot Rod V2. Ook gevorderde gitaristen die graag optreden zullen blij zijn met deze gitaar. Het model leent zich uitstekend als werkpaard voor op het podium. Of je nu punk speelt of eighties rock, de Fazley Hot Rod V2 kan het allemaal aan. Wat betreft geluid en speelbaarheid, zal deze gitaar niet teleurstellen.

Specificaties en Levering

De Fazley Hot Rod V2 heeft een snelle levering en wordt gratis verzonden binnen Nederland. Het heeft een EAN nummer van 8720195467717 en een MPN nummer van SSL 02TL SG-M. De SKU van dit model is 9000-0078-1766. Helaas is de gitaar momenteel niet op voorraad, maar blijf deze in de gaten houden voor updates!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners