De Fazley 10637 potmeterknop voor gitaar gold

Dit artikel gaat over de Fazley 10637 potmeterknop voor gitaar gold, een handig reserveonderdeel dat gebruikt kan worden om potmeters van LP-stijl gitaren te vervangen of te modificeren. In dit artikel zullen we ingaan op de specificaties van dit product, hoe het gebruikt kan worden en de beschikbaarheid en prijs van dit artikel. Lees verder om meer te weten te komen over de Fazley 10637 potmeterknop voor gitaar gold.

Specificaties

De Fazley 10637 potmeterknop voor gitaar gold wordt geleverd per stuk en is bedoeld voor universele potmeters van LP-stijl gitaren. Dit betekent dat het onder andere gebruikt kan worden voor de potmeters van de Fazley FLP modellen en diverse semi-akoestische gitaren. Het is een ideaal onderdeel voor gitaristen die hun instrument willen aanpassen of repareren.

Gebruik

De Fazley 10637 potmeterknop kan heel eenvoudig geplaatst worden op de potmeter van de gitaar. Verwijder de oude knop (indien aanwezig) en schuif de nieuwe knop erop. Zorg ervoor dat de knop stevig vastzit, zodat je tijdens het spelen niet steeds de knop hoeft bij te stellen. Met deze nieuwe potmeterknop kun je jouw gitaar een nieuwe en unieke uitstraling geven.

Beschikbaarheid en Prijs

De Fazley 10637 potmeterknop voor gitaar gold is verkrijgbaar bij Bax-shop voor de prijs van €3,27. De levertijd bedraagt ongeveer 4 werkdagen en de verzendkosten zijn €2,95. Er zijn op dit moment nog 59 stuks op voorraad, dus wees er snel bij als je geïnteresseerd bent in dit product.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners