De EVH Wolfgang Standard Baked Maple Matte Army Drab elektrische gitaar

De EVH Wolfgang Standard Baked Maple Matte Army Drab elektrische gitaar is een fraaie upgrade van de originele Wolfgang Standard. Met zijn Baked Maple hals en bijzondere smakelijke uiterlijk, is dit een gitaar die opvalt.

Deze Baked Maple hals is niet alleen uniek in zijn uiterlijk, maar ook in zijn stabiliteit. Het speciale behandelproces zorgt ervoor dat de hals stabieler en duurzamer is. Daarnaast voelt de hals zeer comfortabel aan door de aangebrachte olie-finish. In vergelijking met gelakte halzen geeft deze hals een natuurlijkere feel en stelt hij je in staat soepel over de hals te glijden, in welke situatie dan ook. Of je nu een solist bent of een ritmegitarist, deze elektrische gitaar is geschikt voor beide. Dankzij de compound toetsradius van 12 tot 16 inch kun je zelf de perfecte balans vinden tussen robuuste riffs, stevige akkoorden en vloeiende leadpartijen.

De karakteristieke toon van de Wolfgang Standard

De WD Standard Baked Maple Matte Army Drab is voorzien van twee Wolfgang humbuckers, waarmee je die gewilde ‘Brown Sound’ van Eddie van Halen kunt creëren. Deze humbuckers hebben een robuust en dynamisch geluid, waardoor ze perfect geschikt zijn voor rock en heavy metal genres. Of je nu dat klassieke Van Halen-geluid wilt, beïnvloed wilt worden door Eddie’s speelstijl, of gewoon op zoek bent naar een krachtig geluid om je eigen muziek tot leven te brengen, deze gitaar kan het allemaal voor je doen.

Een kwaliteitsgitaar voor een eerlijke prijs

De EVH Wolfgang Standard Baked Maple Matte Army Drab heeft niet alleen een geweldig geluid, maar biedt ook hoogwaardige kwaliteit. Met een speciale behandelde hals, stevige lindehouten body en hoogwaardige afwerking, is deze gitaar gebouwd om lang mee te gaan. En het beste van alles is dat deze gitaar wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs. Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de EVH Wolfgang Standard Baked Maple Matte Army Drab de juiste keuze voor zowel beginnende als gevorderde gitaristen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners