De Eventide BARN3 OX9 H9 Aux Switch: Meer Controle en Opties voor je Eventide Pedaal

Gitaarles Utrecht

Dit is de Eventide BARN3 OX9. Het gaat om een 2-knops auxiliary switch, speciaal ontworpen en gebouwd in Klecknersville, PA (USA) voor de Eventide H9 effectpedalen. Plaats hem volgens de gebruiksaanwijzing onder deze Eventide stompboxen en je hebt live, tijdens het oefenen en in de studio meer controle en opties over je het hierop aangesloten Eventide pedaal aan je voeten. Ryan, Garrett en Tom van BARN3 hebben deze H9 aux voetschakelaar speciaal ontworpen om dit voor gitaristen met de eerdergenoemde effectpedalen een stuk gemakkelijker te maken tijdens het gitaarspelen.

Meer Controle en Opties

De Eventide BARN3 OX9 biedt gitaristen meer controle en opties tijdens het bespelen van de Eventide H9 effectpedalen. Met deze 2-knops auxiliary switch kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende presets op het Eventide pedaal. Dit betekent dat je tijdens het spelen direct toegang hebt tot verschillende gitaareffecten, zonder dat je handen van de gitaar af hoeven. Door simpelweg op de knoppen van de Eventide BARN3 OX9 te drukken, kun je direct schakelen naar het gewenste geluid.

Eenvoudig te installeren

De Eventide BARN3 OX9 is eenvoudig te installeren op je Eventide H9 stompbox. Volg gewoon de meegeleverde gebruiksaanwijzing en plaats de auxiliary switch onder je Eventide pedaal. De voetschakelaar heeft een stevige behuizing en is duurzaam ontworpen, zodat hij bestand is tegen intensief gebruik op het podium en in de studio. Bovendien wordt de Eventide BARN3 OX9 geleverd met alle benodigde kabels en bevestigingsmaterialen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Voor Gitaristen door Gitaristen

De Eventide BARN3 OX9 is ontworpen door gitaristen voor gitaristen. Ryan, Garrett en Tom van BARN3 begrijpen de behoeften en wensen van gitaristen die het maximale uit hun Eventide H9 effectpedalen willen halen. Ze hebben de H9 aux voetschakelaapr speciaal ontwikkeld om het schakelen tussen presets en het creëren van nieuwe geluiden eenvoudiger te maken. Met de Eventide BARN3 OX9 kun je je gitaarspel naar een hoger niveau tillen en moeiteloos experimenteren met verschillende effecten en geluiden.

Met de Eventide BARN3 OX9 krijg je meer controle over je Eventide H9 effectpedaal en kun je gemakkelijk schakelen tussen presets en geluiden zonder dat je je handen van de gitaar hoeft te halen. De installatie van de auxiliary switch is eenvoudig en de constructie is stevig en duurzaam. Benut het volledige potentieel van je Eventide H9 effectpedaal met de Eventide BARN3 OX9 auxiliary switch en ontdek nieuwe mogelijkheden in je gitaarspel.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners