De ESP LTD ARROW-200 Black elektrische gitaar: de perfecte keuze voor metal en hard rock

Introductie

Ben je op zoek naar een betaalbare gitaar die uitblinkt in metal, hard rock en andere genres waarin je graag op wilt vallen? Dan is de ESP LTD ARROW-200 Black elektrische gitaar de perfecte keuze voor jou. Deze gitaar biedt niet alleen een opvallende uitstraling, maar ook een voortreffelijke klank en uitstekende bespeelbaarheid.

Ontwerp en constructie

De ESP LTD ARROW-200 heeft een moderne en agressieve uitstraling die perfect past bij de genres waarvoor hij bedoeld is. De body is gemaakt van lindehout en heeft een v-vormige body met een zwarte afwerking. De set-neck constructie zorgt ervoor dat alle 24 XJ frets gemakkelijk bereikbaar zijn, zodat je snel en soepel kunt soleren. De gitaar is uitgerust met een verzameling hoogwaardige hardware en wordt geleverd met een LTD by Floyd Rose tremolo, waarmee je kunt genieten van wilde vibrato-effecten zonder dat de gitaar snel ontstemt.

Klank

De ESP LTD ARROW-200 is uitgerust met ESP Designed humbuckers, waarmee je kunt rekenen op een dikke, krachtige en sprankelende klank. Deze humbuckers voegen extra punch en sustain toe aan je spel, waardoor ze perfect geschikt zijn voor heavy riffs en snelle solo’s. Of je nu een stevige metal track wilt creëren of je eigen unieke hard rock geluid wilt vormgeven, de ESA LTD ARROW-200 heeft de klank die je nodig hebt.

Kenmerken

Naast een geweldige klank heeft de ESP LTD ARROW-200 ook een aantal handige kenmerken. De gitaar is voorzien van een enkele volume- en toonregeling, evenals een 3-weg schakelaar voor het selecteren van de hals- of brugelement of een combinatie van beide. Hiermee kun je eenvoudig verschillende klanken creëren en spelen met de dynamiek van je spel. De gitaar heeft tevens een EAN-code, MPN en SKU-nummer, wat erg handig is voor het bestellen van accessoires en het identificeren van je exacte model.

Conclusie

De ESP LTD ARROW-200 Black elektrische gitaar is een uitstekende keuze voor gitaristen die zich bezighouden met metal, hard rock en andere genres waarin een krachtige en opvallende gitaar vereist is. Met zijn agressieve uitstraling, comfortabele bespeelbaarheid en voortreffelijke klank is deze gitaar de perfecte metgezel voor het maken van stevige riffs en melodieuze solo’s. Bestel vandaag nog jouw ESP LTD ARROW-200 en maak je klaar om te rocken!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners