De Electro Harmonix Soul Food overdrive

De Electro Harmonix Soul Food overdrive is een betaalbaar overdrive-pedaal dat geïnspireerd is op de legendarische Klon Centaur. Dit pedaal tilt het gitaargeluid op transparante wijze boven de mix en biedt verschillende geluidsopties, van een ruig randje totale oversturing tot een cleane boost. Het heeft een zeer gedefinieerd geluid, geweldige headroom en reageert uitstekend op de kracht van je spel.

Experimenteren met de Soul Food

Het Drive-regeling voegt een aangename dosis middentonen toe aan het geluid en biedt een breed scala aan klanken. Daarnaast kun je experimenteren met de Treble-knop om de hoge frequenties te boosten of terug te draaien. Het pedaal is ook voorzien van hoge kwaliteit Buffered Bypass, wat signaalverlies compenseert en je kunt het pedaal voeden met een 9V voeding.

Specificaties en kenmerken

– Merk: Electro Harmonix

– Prijs: €101

– Categorie: Gitaar

– EAN: 0683274011448

– MPN: SOULFOOD

– SKU: 9000-0008-5516

– Voorraad: Niet voorradig

Bestel nu en krijg 23% korting

Helaas is de Soul Food momenteel niet op voorraad, maar je kunt het alvast bestellen bij Bax-shop. Het pedaal wordt geleverd zonder extra verzendkosten en de levertijd wordt vermeld op de website. Bovendien krijg je een korting van 23% op de normale prijs, waardoor je kunt genieten van dit geweldige pedaal tegen een lagere prijs.

Conclusie

De Electro Harmonix Soul Food overdrive biedt gitaarspelers een breed scala aan tonale opties, van subtiele overdrive tot intense oversturing. Het is een betaalbaar pedaal met een zeer gedefinieerd geluid en geweldige headroom. Daarnaast reageert het pedaal uitstekend op de dynamics en het spel van de gitarist. Bestel nu en voeg dit geweldige overdrive-pedaal toe aan je collectie!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners